Opinie o nas

Opinie pacjentów są dla nas bardzo ważne i pozwalają nam podnosić jakość usług. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami pacjentów na temat zabiegów w Centrum Magnetoterapii Terapion i do podzielenia się swoją przez poniższy formularz lub na naszym profilu na Facebooku Terapion.

Dziękujemy za opinię!

Wszystkie opinie są dla nas ważne. Pomagają nam dbać o zadowolenie naszych pacjentów i podnosić jakość naszych usług.

„Od dłuższego czasu borykałam się z bólami w szyi. Uciążliwy ból, który przeszkadzał mi w pracy i w życiu codziennym. Dodatkowo, w styczniu tego roku upadłam na nadgarstek. Ręka się zagoiła, ale ból pozostał. Korzystam z zabiegów w Terapion w Sosnowcu drugi tydzień i z każdym dniem jest coraz lepiej. Po 4 dniu ból znacznie się zmniejszył, a ręka już w ogóle nie boli. Polecam!”

Jolanta
15.05.2019 r.
.

„Przyszedłem do Terapion na zabiegi fizjoterapii, bardzo fajne masaże, korzystałem też z terapii powięziowej. Pomogło po kilku spotkaniach, widać, że pracują tam profesjonaliści. Polecam”

Tomek K.
17.04.2019 r.
.

„Serdecznie Dziękuje Zespołowi Terapion z Sosnowca .Borykałem się od ponad roku z bólem kręgosłupa miałem wyznaczony termin na operacje ale narazie odmowiłem.Jestem pod wrażeniem zaangażowania P.Wojtka za doprowadzenie mnie do sprawności.Dziękuje również P.Małgosi za przemiłą atmosferę.Serdecznie Pozdrawiam Polecam i Myślę że jeszcze się spotkamy .”

L .G
25.03.2019 r.
.

„O Terapion dowiedziałam się z Facebooka. Od kilku lat męczyłam się z powodu bólu kończyn górnych spowodowanych dużymi zmianami w kręgosłupie szyjnym. Miałam zdrętwiałe obie dłonie. Oprócz tego miałam mocne bóle w odcinku lędzwiowym. Obecnie korzystam 5 tydzień z zabiegów, ból w odcinku lędzwiowym ustąpił całkowicie, ból kończyn górnych ustąpił, prawa dłoń już nie jest zdrętwiała, lewa dochodzi do normy. Bardzo poprawiła mi się jakość snu. Dzięki tym zabiegom czuje się wspaniale. Korzystam z zabiegów w Katowicach na ulicy Bocheńskiego. Przemiła obsługa. Bardzo dziękuje Pani Ani za bardzo profesjonalne podejście i dostosowanie zabiegów do moich potrzeb.Polecam te zabiegi z pełną odpowiedzialnością. ”

Hanna Wanczura
20.03.2019 r.
.

„Przypadkiem na Fb zobaczyłam ogłoszenie i "zaryzykowałam" - zgłosiłam się i jestem bardzo zadowolona z terapii polem magnetycznym 3D. To działa i czuję się znacznie lepiej, a borykałam się od dawna z bólem kręgosłupa i bezsennością. Profesjonalny i bardzo miły personel. Polecam z czystym sumieniem... jestem mega zadowolona.”

Dorota Mróz
6.03.2019 r.
.

„Do gabinetu Terapion w Sosnowcu trafiłam z przewlekłym, kilku miesięcznym bólem kręgosłupa. Już po trzech zabiegach zauważyłam malutką poprawę - udało mi się przespać całą noc. Po 7 zabiegach ból ustąpił całkowicie (gdzie seria zastrzyków i ogromna ilości tabletek, nie przyniosła żadnego efektu). Muszę jeszcze wspomnieć o profesjonalnej i pełnej zaangażowania obsłudze przez personel p. Małgosi i p. Wojtku. Wiedza i wskazówki, którymi się dzielą się z pacjentami oraz atmosfera podczas zabiegów jest na najwyższym poziomie!!!. Polecam serdecznie.”

Agnieszka Szczukiewicz
18.12.2018 r.
.

„Borykam się z bólem kręgosłupa od wielu lat i tak naprawdę nauczyłam się z nim żyć oraz funkcjonować. Przez przypadek zobaczyłam na facebooku, że jest coś takiego jak leczenie polem magnetycznym. Wielki że mnie sceptyk do takich rzeczy ponieważ nie jedną już metodę próbowałam. Poszłam spróbowałam i z wielką przyjemnością mogę przyznać że po pięciu zabiegach przestał mnie boleć kręgosłup, mało tego jestem zrelaksowana a obsługa i atmosfera rewelacyjna. Podejście i kontakt z pacjentem rewelacyjny. Zapraszam do Sosnowca warto.”

Monika Szymańska
12.12.2018 r.
.

„Jestem po serii 3 zabiegów i jak na razie bez większych zmian, może nieco zmniejszył się obrzęk. Może gdybym miał więcej zabiegów efekty byłyby lepsze, niestety musiałem przerwać.”

Tomek
6.12.2018 r.
.

„Witam serdecznie zespół Terapion w Sosnowcu.😍. Jestem w trakcie leczenia kręgosłupa-jeśli ktoś czyta moją opinię-musi uwierzyć w leczenie polem magnetycznym. NAPRAWDĘ BARDZO POMAGA. Mało tego- jest to super relaks trwający godzinkę w towarzystwie cudownej ;przemiłej Pani Małgosi,która potrafi przedstawić zalety tej terapii. Pan Wojtek -miły wyrozumiały fizjoterapeuta pomaga,tłumaczy jak można wrócić do zdrowia.Bardzo polecam te zabiegi,ponieważ od dawna cierpię na bóle kręgosłupa, po 10-ciu zabiegach funkcjonuje dużo lepiej. Dziękuję Pani Małgosiu i Panie Wojtku za miłą profesjonalną obsługę. Pozdrawiam❤️”

Beata Jagodzińska
4.12.2018 r.
.

„Po serii zabiegów w Terapion w Sosnowcu (znakomita i profesjonalna pomoc ze strony p.Małgorzaty i fizjoteraupety Pana Wojtka) postanowiliśmy zakupić sprzęt do domu. I to był strzał w dziesiątkę.Zdecydowanie mniejsze koszty,większa ilości zabiegów -no i u siebie! Polecam i liczę na powrót do zdrowia bo zaczyna się coś dziać pozytywnego w organizmie..Bardzo nas to cieszy.Dziękuję”

Lilka
4.12.2018 r.
.
Jak oceniasz Terapion?
 
 
Strona 1 z 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
5 (100%) 1 głos[y]